Het All-in principe

Het All-in principe

Een baby, dreumes, peuter of kleuter. Elke leeftijd heeft zijn unieke mijlpalen gepaard met prachtige ontwikkelingen. Ieder in zijn/haar eigen tempo. De leeftijden hebben anderzijds ook wat met elkaar gemeen: sjouwwerk! Wat nemen we als ouders/opvoeders toch vaak veel mee hè, bijvoorbeeld naar de opvang van onze kinderen.

Rennen, vliegen, draven.... om er vervolgens op de plaats van bestemming toch achter te komen dat er nog iets mist....!

Nergens aan hoeven te denken

Bij Diedeltje Dei herkennen we dit als geen ander en willen wij deze alledaagse situatie graag vergemakkelijken. Daarom bieden wij een zogeheten all-in principe. U kent het vast wel, een all-inclusive vakantie. Nergens aan hoeven te denken, want alles is aanwezig, waardoor u heerlijk tot rust kunt komen. All-in bij Diedeltje Dei betekent iets soortgelijks, we hebben het alleen over andere aspecten: luiers, billendoekjes, laarsjes, regen-tuin-broekjes, warme maaltijd en tussendoortjes.
Alles is op locatie aanwezig en all-in bij de prijs. Wel zo makkelijk en altijd op voorraad!

De oorsprong van het all-in principe

Terugblikkend naar de oorsprong van dit all-in principe, was Diedeltje Dei al voor haar bestaan op zoek naar een onderscheidend concept, om een extraatje te bieden binnen de reguliere kinderopvang. Zo blijven ook wij uniek, net als elk individueel kind, met onze eigen ontwikkelingen. Het genoemde all-in principe is hier een voorbeeld van. Een onderdeel van het all-in principe is "seizoensgerichte all-in", bijvoorbeeld: aanwezige zonnebrand in de zomer en extra mutsen in de winter.

Leren aan de hand van informatie-uitwisseling

Om hierin up-to-date te blijven, luisteren wij graag naar ouders/opvoeders. Zij kunnen ons voorzien van tips en visaversa. We kunnen middels informatie-uitwisseling zoveel leren van elkaar. Elkaar iets bij kunnen brengen én een àhà moment creëren bij de ander. Onder andere op die manier blijven wij
 onszelf ontwikkelen, want bij Diedeltje Dei zijn wij nooit uitgeleerd!

Wij kiezen voor All-in, wel zo makkelijk!